Interior Consult ontvangt onderscheiding Department of the Year


NIEUW VENNEP, 20080124 -- Nieuw-Vennep, 24 januari 2008, Interior Consult is door Golden Tulip gekwalificeerd met het Department of the Year-certificate vanwege de succesvolle samenwerking tussen Golden Tulip en Interior Consult.

Golden Tulip Hotels, Inns en Resorts reikt jaarlijks het "Department of the Year-certificate" uit aan een afdeling welke het beste heeft gepresteerd. Onlangs is voor het jaar 2007 het "Department of the Year-certificate" uitgereikt aan de afdeling Brands, Concepts and Design. Dit team is een samenwerkingsverband tussen Golden Tulip en Interior Consult.
De afdeling Brands, Concepts and Design heeft de afgelopen twee jaar de ontwikkeling en realisatie van verschillende bijzondere interieurconcepten -en projecten volbracht. Met als resultaat: het restaurant BRANCHE en de vaste vormgeving voor de 3-sterren en 4-sterren hotels van Golden Tulip. Voor het jaar 2008 zijn er volop nieuwe ontwikkelingen van het Golden Tulip team te verwachten waaronder het vooraanstaande project: het design van het 5-sterren Royal Tulip Hotel in Amsterdam.

Over Interior Consult
Interior Consult, onderdeel van de Hospitality Circle Group, is meer dan vijftien jaar een specialist in "turn-key" projectinrichting. Interior Consult assisteert hotels, restaurants, conferentiecentra en de leisure markt vanaf de ontwikkelingsfase, het "conceptual design" tot en met de installatie, styling en oplevering. In haar portfolio rekent ze onder andere Bilderberg, Golden Tulip Hotels Inns & Resorts, Carlton, Regardz, Shell, Landal GreenParks, Autogrill, Zwitserleven, en NH Hoteles.
Voor meer informatie: www.interior-consult.com





Ingezonden persbericht