Politie Zeeland


---


W-155-2008 Auto in de sloot, Vrouwenpolder
Op de Polredijk is donderdagmorgen omstreeks 06.45 uur een 41-jarige man uit Zierikzee met zijn auto in de sloot beland.
Hij kwam aanrijden uit de richting van Veere toen hij in een bocht de macht over het stuur verloor. Hij reed het talud af om vervolgens in de sloot tot stilstand te komen. De 41-jarige man kon via het kofferdeksel zijn auto verlaten en zo een paar natte voeten voorkomen. De schade aan zijn auto lijkt mee te vallen, deze werd door een takelbedrijf uit de sloot gehaald.

W-156-2008 Motor gestolen
Tussen gisteravond 23.45 uur en vanmorgen (donderdag) 11.30 uur is een geparkeerde motor weggenomen uit de Jacob van Campenstraat in Vlissingen.
De eigenaar van de motor had zijn voertuig buiten geparkeerd en toen hij gisteravond thuiskwam stond de rode Honda ter waarde van 2750,- euro nog gewoon op de plek waar hij hem had achtergelaten. Vanmorgen bleek het ding gestolen. De eigenaar is naar het politiebureau gegaan waar hij een proces-verbaal van aangifte heeft laten opmaken. De motorfiets is door de Zeeuwse politie in de (inter)nationale signaleringssystemen gezet.

W-157-2008 Hersenschudding na aanrijding
Een 55-jarige vrouw uit Oost-Souburg heeft vanmiddag rond 17.51 uur een aanrijding gehad met een Middelburgse automobilist.
De vrouw reed op haar fiets over het Burgemeester Stemerdinglaan. Zij werd, op het moment dat zij het Oranjeplein passeerde, geschept door een 44-jarige Middelburgse automobilist. De vrouw reed op een voorrangsweg en kreeg geen voorrang van de man. Zij is met een hersenschudding overgebracht naar het ziekenhuis.





Politie Zeeland