Ingezonden persbericht


Le Méridien Hotel Des Indes: als EERSTE hotel in Nederland een plekje in Madurodam

Met gepaste trots informeren wij u hierbij graag dat wij op donderdag 24 januari 2008 vieren dat Le Méridien Hotel Des Indes als eerste hotel in Nederland een plek krijgt in de miniatuurstad Madurodam te Den Haag.
Grote dank gaat hierbij uit naar FGH Bank, de vastgoedbank, Le Méridien en onze eigenaren Hans van Veggel en Rob Brinkel.

Op deze dag wordt het authentieke en historische hotel officieel onthuld in Madurodam, door een persoon met grote interesse voor kinderen en affiniteit met de miniatuurstad; Daphne Deckers. Vanaf dan is Madurodam, binnen haar stadsgrenzen, een nieuw Haags instituut rijker.

Sinds de opening kent Madurodam een jaarlijks wisselende Burgemeester. De eerste Burgemeester ooit van Madurodam was Koningin Beatrix, toendertijd Prinses Beatrix en 14 jaar oud. Dit jaar is de middelbare scholiere Alexandra Tan de gelukkige die eveneens bij de opening aanwezig is en met veel plezier een woordje tot u richt.

Graag nodigen wij u als persrelatie uit bij de onthulling op donderdag 24 januari. De ontvangst vindt plaats vanaf 13.15 uur in Madurodam alwaar om 13.45 uur de officiële onthulling plaatsvindt.

Na afloop vieren wij dit heuglijke feit graag gezamenlijk met u in het mooie Hotel Des Indes aan het Lange Voorhout, met een informele High Tea waar Des Indes zo bekend om staat.

Via een reply aan Zsuzsika.Belovics@starwoodhotels.com kunt u mij laten weten of u van de invitatie gebruik zult maken. Dit graag vóór maandag 7 januari 2008.

Mocht u liever na afloop een persbericht ontvangen met foto's dan hoor ik dit uiteraard ook graag.

Met vriendelijke groet,
Zsuzsika Belovics
06 21 88 29 56

PR Manager Starwood Hotels Nederlands
www.starwoodhotels.nl
www.hoteldesindes.nl