Time : 14:04:00
Date : 21 January 2008
Sender Name: VPR Consult. bvba

De laatste rechte lijn naar het Vakantiesalon van Antwerpen. 30ste editie toont een ruim en actueel aanbod. Op vrijdag 25 januari as. opent het Vakantiesalon van Antwerpen de deur naar een geslaagde droomvakantie voor tienduizenden bezoekers. Het aanbod is nog ruimer dan anders en speelt in op de hedendaagse trends in vakantieland. De officiële opening van het salon wordt op zaterdag 26 januari gehouden, in aanwezigheid van Grieks ambassadeur Papadopoulos en Minister-President Kris Peeters.

Bezoekers vinden hun gading bij de nationale diensten voor toerisme, de reisbureau's en de touroperators voor exotische vakanties of cruises, avontuurlijke of sportieve vakanties, een outdoorbelevenis met tent, caravan of motorhome. Van citytrip tot wellnessarrangement, van cultuuruitstap tot safari; welke formule ook, wees gerust dat het op het Vakantiesalon aanwezig is.

Heel wat nieuwe exposanten dit jaar, waaronder America's Tent Lodges, Bongo Asili Travel, Club Med, Mongolian Resorts, Zoover.be, Cruise & Ferry World, Irish Traditional en Brabantse Kouters ... om er maar enkele te noemen!

Blikvangers zijn gastland Griekenland met folkloristische animatie en culinaire specialiteiten, een echt Provençaals dorp, 'Nooitverwacht' Nederland met Tante Kaat en het Memoryspel en Expo Zaragoza 2008 op de stand van Spanje. Ook de moeite waard zijn de stand van het GH Luxemburg met het thema 'De wandelingen', de stad Quebec die in Antwerpen haar 400ste verjaardag viert en de Centraal- en
Oost-Europese landen Slovenië, Kroatië, Hongarije, Roemenië en Tsjechië.

Net als vorig jaar reikt Benelux Toerisme op zijn stand de jaarlijkse persawards uit. Op dinsdag 29 januari as. om 16u00 ontvangt Benelux Toerisme de genomineerden uit de Benelux, waaronder een aantal VVVs, Samenwerking Recreatie en Toerisme, de gemeente Rucphen (NL), de gemeente Kasterlee (B) en Toerisme Provincie Antwerpen.


_____________________
30ste editie van het Internationaal Vakantiesalon Antwerpen Gastland Griekenland
Van vrijdag 25 januari t.e.m. woensdag 30 januari 2008. Antwerp Expo - Jan Van Rijswijcklaan 191 - 2020 Antwerpen Zaterdag, zondag, maandag en woensdag: open van 10.00 tot 18.00 u !!! Nocturnes op vrijdag 25 en dinsdag 29 januari: open van 12.00 tot 21.00 u !!!

Neem een kijkje op de website voor nog meer informatie over onze exposanten:
www.vakantiesalon-antwerpen.be


_______________________