Stadsdeel Amsterdam Zuidoost


Première muziekfilm Living the Dream

Vrijdag 25 januari 2008 gaat in jongerencentrum No Limit Living the Dream in première. Living the Dream is een muziekfilm die gaat over de thema's schoon, heel en veilig. De film laat zien hoe deze thema's het leven van de jonge muziektalenten Zanillya, Esperanza en Tasha beïnvloeden, terwijl ze hun droom verwezenlijken door op hun talent te vertrouwen.

Living the Dream is in opdracht van stadsdeel Zuidoost gemaakt en zal door de afdeling Wijkcoördinatie worden ingezet om meer bewoners te bereiken bij vraagstukken over leefbaarheid. Uitgangspunt van de film is hoe je als individu kunt bijdragen aan een prettige leefomgeving.

De filmvoorstelling begint om 19.30 uur. Na vertoning van de film vindt een debat plaats over de thema's schoon, heel en veilig met onder meer leden van het dagelijks bestuur van stadsdeel Zuidoost. Diverse artiesten, waaronder ook de talenten uit de film, verzorgen daarnaast een optreden. De avond staat onder leiding van Guilly Koster. No Limit is gevestigd aan het Geldershoofd 80 in Amsterdam Zuidoost.

Benieuwd geworden? Klik op de link hiernaast voor een korte impressie.

uitnodiging