Ingezonden persbericht


23 januari 2008

300 studenten gratis naar de sneeuw: snowevent 2008!

Aanstaande vrijdag, 25 januari, vindt de derde editie van het Snowevent plaats, hét gratis wintersportspektakel voor studenten. 4 dagen lang 'ski & board, fun & sport' in de Franse sneeuw. Het Snowevent wordt georganiseerd door online studentencommunity Studenten.net, dit jaar in samenwerking met Sportura. 6 bussen stampvol met studenten vertrekken vrijdagmiddag naar het Franse St Sorlin d'Arves.

AANMELDINGEN
Dat het Snowevent inmiddels een begrip is geworden in studentenland, blijkt wel uit de ruim 8000 aanmeldingen. Studenten maken kans op een ticket door hun deelname aan acties rond de Studentenpolis, door het vinden van een bijbaan via ASA Student of op basis van hun enthousiasme en motivatie. De redactie van Studenten.net is de afgelopen maanden dan ook overspoeld met ludieke foto's, liefdesverklaringen en allerlei lekkernijen van studenten die graag mee willen.

SPORTIVITEIT EN ONTSPANNING
Het Snowevent staat geheel in het teken van sportiviteit, ontspanning en het studentenleven. Overdag worden de studenten begeleid door instructeurs van outdoorspecialist Mauri en 's avonds gaat het dak eraf met Nederlandse top dj's als The PartySquad, William Shagspeare en MC Lady Bee. De locatie van dit jaar is st Sorlin d'Arves. Dit gebied heeft 310 km aaneengesloten aan pistes die 6 dorpjes met elkaar verbinden en is voor zowel de meer ervaren skiër als de beginner een uitermate geschikt gebied.

RECORDPOGING!
Dit jaar zal er een ludieke actie plaatsvinden. Voor het eerst zal een officiële recordpoging worden gedaan. 300 studenten zullen op hetzelfde moment een afdaling maken op kleine sleetjes, welke beschikbaar worden gesteld door ASA Student. Daarnaast zal de eerste studentenkampioenschappen Yukigassen worden gehouden. Dit is een uit Japan overgekomen sneeuwbal competitie, waarbij teams met behulp van sneeuwballenkanons elkaar uit moeten schakelen.

OVER STUDENTEN.NET
Studenten.net is een dochteronderneming van All4Students BV en vertegenwoordigt sinds 1998 de grootste online studentencommunity van Nederland met ruim 220.000 leden en meer dan 20.000 bezoekers per dag. Moederbedrijf All4Students BV is uitgever van bepalende internettitels gericht op studenten aan hbo en universitaire onderwijsinstellingen in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn Studenten.net, Studentenbaan.nl, Stages.nl en Studentenkamers.nl. Op de sites kunnen studenten onder meer terecht voor bijbanen, stages, kamers, kortingen, prijsvragen, reizen, informatie over studie, carrière en vrije tijd.

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

NOOT VOOR DE redactie,