Nieuw Nederlands schrijftalent ontdekt door online schrijfwedstrijd

25/01/2008 10:58



Alexander Viazemsky Pr



Ter gelegenheid van haar 40-jarig jubileum in 2007, heeft Boekenclub ECI een online schrijfwedstrijd georganiseerd genaamd 'Schrijf je eigen thriller', om zo potentieel nieuw schrijftalent te vinden. En dat is gelukt!

Peter Peters, Commercieel Directeur van ECI, kijkt tevreden terug op de wedstrijd. "We wilden onontdekt schrijftalent een kans geven en hoopten bovendien nieuw talent te ontdekken. Met bijna 1.000 ingezonden hoofdstukken kunnen we spreken van een groot succes."

Veelbelovende schrijver
Drie van de vier wedstrijdonderdelen werden gewonnen door Marc Winters. Hij kan nog steeds niet geloven dat de jury hem tot drie keer toe tot winnaar heeft benoemd. "Het is gewoon bizar. Een jaar geleden zat ik nog een boek van Esther Verhoef te lezen. Nu noemt de jury me een veelbelovende schrijver." "Marc Winters is de grote winnaar van deze wedstrijd. We kijken nu naar mogelijkheden om samen met hem een exclusief boek voor ECI te ontwikkelen. Hij krijgt hier uiteraard professionele begeleiding bij," aldus Peters.

Spectaculaire presentatie Two Dragons
Het boek Two Dragons, dat naar aanleiding van de wedstrijd is ontstaan, is op donderdag 24 januari officieel gepresenteerd. Dit gebeurde op spectaculaire wijze door John van den Heuvel, één van de juryleden. Het boek is vanaf vandaag bij alle ECI-winkels te koop, voor leden én niet-leden, voor de speciale jubileumprijs van 1,99.





http://schrijfjeigenthriller.nl