Vodafone maakt ringtone van Maastrichtse carnavalshit

25/01/2008 11:52



Vodafone Libertel NV



Vanaf vandaag kunnen carnavalsliefhebbers uit heel Nederland het winnende carnavalsliedje van Duo X-Elle genaamd 'Dao Kump Maria' als exclusieve ringtone op hun mobiel zetten. Dit liedje zal, als winnaar van het Maastrichts Liedjes Concours, tijdens de carnavalsdagen overal te horen zijn. Vodafone heeft in samenwerking met carnavalsvereniging De Tempeleers en de Samenwerkende Carnavalsverenigingen van Maastricht de melodie voor de vijfde keer omgezet naar een ringtone.

Het bedrijf doet dit kosteloos voor de Carnavalsvereniging en maakt hiermee een ludiek gebaar naar de regio en naar Carnavalsliefhebbers in de rest van Nederland. Vodafone overhandigde gisteravond officieel de ringtone aan Stadsprins Richard I van de Tempeleers en de voorzitter van de Samenwerkende Maastrichtse Carnavalsverenigingen, Nico Kempeners. Stadsprins Richard I: "Vodafone heeft er een leuke traditie van gemaakt om de carnavalskraker van Maastricht als ringtone aan te bieden." Ook had de Prins nog goed nieuws: "Binnenkort wordt het bedrijf waar ik werk, wereldwijd klant van Vodafone". Of dit te danken is aan de Maastrichtse ringtone is onbekend.

Vodafone klanten kunnen 'Doa Kump Maria' vanaf EUR 1,50 downloaden via Vodafone live! op hun mobiele telefoon. Niet-Vodafone klanten kunnen de ringtone krijgen door een bestelcode als SMS te sturen naar 2580. De bestelcode is voor de polyfone ringtone 'P maria' en voor de realtone 'R maria'.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.vodafone.nl