Gemeente Schagen

Inschrijving Indooratletiek Schagen verlengd!

Kinderen die in groep 7 en 8 van een basisschool in Schagen zitten, kunnen zich nog een aantal dagen aanmelden voor deelname aan het Indooratletiek. Dit kan zowel individueel als met een team van 4-6 personen. Het Indooratletiek wordt georganiseerd door Sportservice Schagen en vindt plaats op woensdag 30 januari, van 13.00 15.00 uur in Sporthal de Molentocht in Schagerbrug.

Wegens het geringe aantal aanmeldingen heeft Sportservice Schagen besloten de inschrijving van het Indooratletiek voor de basisscholen in de gemeente Schagen met een aantal dagen te verlengen. Het evenement vindt plaats op woensdag 30 januari. Kinderen die in groep 7 of 8 van de basisschool zitten, hebben tot uiterlijk 23 januari de tijd om zich individueel, of met een team bestaande uit 4 tot zes personen, aan te melden via www.sportserviceschagen.nl.

Tijdens het Indooratletiek komen verschillende onderdelen aan bod, waaronder hoog- en verspringen, sprinten, hordenlopen en speerwerpen. Voor de uitvoering wordt gebruik gemaakt van speciale Indoormaterialen, ontwikkeld door de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie. Dit alles wordt begeleid door Bewegingsconsulenten van Sportservice Schagen.

Deelname aan het Indooratletiek op 30 januari is gratis. Locatie is Sporthal de Molentocht aan de P. Ottstraat 1 in Schagerbrug. Het evenement start om 13.00 uur en wordt rond 15.00 uur afgesloten met een prijsuitreiking. Alle deelnemers krijgen een herinnering mee naar huis. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Marloes Gosman van Sportservice Schagen, tel: 0224-214 774.