Politie Zeeland


Z-158-2008 Oproep getuigen/gedupeerden gevaarlijk rijgedrag
De politie is op zoek naar mensen die op dinsdagmorgen 22 januari jl. getuigen zijn geweest van het gevaarlijke rijgedrag van een zwarte personenauto.
Die morgen werd rond 10.15 uur een overval gepleegd op de Plus-supermarkt in Koewacht waarbij de zwarte personenauto was betrokken.
Kort na die overval kwamen bij de politie diverse meldingen binnen van bijna aanrijdingen waarbij vermoedelijk diezelfde personenauto betrokken was. Deze personenauto viel op door zijn hoge snelheid en a-sociaal rijgedrag en werd later aangetroffen in Terneuzen.
De politie is op zoek naar getuigen van dit verkeersgevaarlijk gedrag. Ook vermoedt de politie dat er meer mensen zijn die schade hebben aan bijv. hun auto en dit nog niet hebben gemeld. Zij worden verzocht zich alsnog te melden op het politiebureau in Terneuzen of via 0900-8844.

W-159-2008 Twee jongens aangehouden voor inbraak, Middelburg
De politie heeft afgelopen nacht omstreeks 03.00 uur twee Middelburgse jongens van 17 jaar aangehouden voor diefstal.
Kort daarvoor was een melding binnengekomen dat twee personen zich verdacht gedroegen ter hoogte van de Segeersstraat. Toen agenten ter plaatse kwamen, zagen zij dat er een groot gat zat in de ruit van een winkelpand. Na een korte zoekslag, werden beide jongens op de Kousteensedijk aangehouden. Zij waren in het bezit van goederen die afkomstig waren uit de winkel.

W-160-2008 Woninginbraak, Middelburg
De politie stelt een onderzoek in naar een inbraak in een woning aan de Van Kleffenslaan.
Bij thuiskomst van de bewoner bleek dat er was ingebroken in zijn woning. Nadat een raam was geforceerd, werden diverse goederen weggenomen waaronder sieraden en een tv. De inbraak vond plaats tussen donderdag 19.15 en vrijdag 00.15 uur.





Politie Zeeland