Gemeente Valkenswaard

Tournament' in Carnavalsvakantie

'Dommels Tournament' in Carnavalsvakantie

Buurtsportactiviteit

In de Carnavalsvakantie is op zondag 10 februari weer een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Het toernooi 'Dommels Tournament' vindt plaats in het sport- en ontmoetingscentrum De Belleman aan het Bruninckxdal in Dommelen. Het toernooi begint om 13.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Er wordt gespeeld via een poulesysteem. Aan het eind van de dag vindt de prijsuitreiking plaats. De (wissel)beker wordt uitgereikt door wethouder van sportzaken, M. Wijnen. De beker is nu nog in handen van de vorige winnaar de Unstoppables. Supporters worden hierbij van harte uitgenodigd om hun teams aan te moedigen. Voor de finales wordt geen inschrijfgeld gevraagd.

Aanmelden bij buurtsportwerker
Jongeren tot 19 jaar kunnen zich voor het zaalvoetbaltoernooi aanmelden, bij voorkeur als team van minimaal 5 spelers. Ook meisjesteams zijn van harte welkom. De kosten bedragen EUR5,- per team.

Aanmelden bij buurtsportwerker Clemmy Geldof via e-mail cge@valkenswaard.nl of op telefoonnummer 040-2083 644. Gymschoenen zijn verplicht. Aangeraden wordt om waardevolle spullen (ook dure merkkleding) thuis te laten.

080125-zaalvoetbaltrn-groot

Het zaalvoetbaltoernooi tijdens de kerstvakantie was een groot succes. Na een spannende finale tussen het Straat Team Valkenswaard (STV) en de Unstoppables is het laatste team uiteindelijk kampioen geworden. Hier staat het team op de foto samen met twee scheidsrechters.