ABVAKABO FNV

Breng uw stem uit over het cao-resultaat bij KPN

Net voor de kerst hebben we met KPN een onderhandelingsresultaat bereikt voor de nieuwe cao KPN. Dit resultaat is de afgelopen twee weken op verschillende plaatsen in het land met presentaties van de werkgever aan iedereen uitgelegd. U kunt nu uw stem uitbrengen over dit onderhandelingsresultaat.

Aansluitend aan de presentaties van de werkgever zijn er discussiebijeenkomsten met de vakorganisaties geweest. Deze bijeenkomsten zijn over het algemeen goed bezocht. Tijdens deze bijeenkomsten gingen de meningen van heel positief naar uiterst negatief en alles wat daar tussen ligt. Omdat er tot op heden nog geen volledige duidelijkheid was over de groepsindeling hebben wij u nog niet om uw stem over het resultaat gevraagd. Wij zijn van mening dat u moet kunnen inschatten wat de consequenties voor u als individu zijn, alvorens wij u om uw stem vragen. De werkgever heeft ons toegezegd dat deze week alle werknemers per e-mail worden geïnformeerd over de indeling. En dat betekent dat wij u hierbij om uw stem vragen.

Stemmen over het akkoord

De stemming geschiedt schriftelijk. U kunt uw stem tot en met uiterlijk vrijdag 1 februari 2008 uitbrengen via de post, fax, e-mail en via de website onder vermelding van uw bondsnummer en de groep waar u in valt. Wij verzoeken u daarnaast duidelijk aan te geven welke elementen in het resultaat u in het bijzonder waardeert, of juist afkeurt.

Breng nu uw stem uit