NOVA

25-01-2008

OPROEP: probiotica
NOVA wil graag in contact komen met patiënten die probiotica gebruiken. Ook zoekt NOVA contact met de nabestaanden van mensen die hebben meegedaan aan het onderzoek naar probiotica. Lees meer en klik hier...

Prosperity
De Amerikaanse regering in Washington probeert een recessie af te wenden met renteverlaging en belastingteruggave. Maar overal zijn grote zorgen over de nabije toekomst. In South Carolina, waar morgen voorverkiezingen worden gehouden voor de Democratische presidentskandidatuur, ligt een stadje met de toepasselijke naam Prosperity: Voorspoed. NOVA ging naar Prosperity om te zien hoe de mensen geraakt worden door de economische kilte.

De echte man
Wat is een echte man? Door het feminisme werd mannelijkheid een vies woord. Het is tijd voor eerherstel van de echte man zegt filosoof en hoogleraar Harvey Mansfield. Maar er is veel begripsverwarring. Zijn sporthelden een toonbeeld van mannelijkheid? Was Margaret Thatcher mannelijk? Mannen die een schoonheids-behandeling ondergaan, zijn die nog mannelijk? NOVA onderzoekt hoe het met de mannelijkheid in Nederland is gesteld.

Presentatie: Twan Huys

(Onderwerpen onder voorbehoud)

Bijna niemand burgert meer in

Kinderen strikken koningin Beatrix voor Europaproject

De 12 karakters van Bob Dylan


----------
NOVA / Den Haag Vandaag
Nederland 2
Ma t/m do: 22.15-22.45
Vrijdag: 22.15-22.55
Zaterdag: 22.10-22.30
Herhaling na middernacht