Ingezonden persbericht


Persbericht,
januari 2008

McGregor tekent overeenkomst met Martinair

McGregor Fashion Group - met haar divisie ETP (Emergo Textile Projects) - kondigt aan een meerjarenovereenkomst te hebben afgesloten met Martinair Holland NV voor de productie en levering van een nieuw uniform voor Martinair. De introductie van het nieuwe uniform zal tegen de zomer plaatsvinden.

Operationeel Directeur Martinair Diederik Pen: " We zijn blij dat een gerenommeerd bedrijf als McGregor Fashion Group deze belangrijke stap voorwaarts in de uitstraling van ons bedrijf voor ons gaat uitvoeren. Een nieuw uniform dat past bij een nieuw Martinair."

ETP verzorgt ontwerp, productie en het day-to-day management van representatieve bedrijfskledingprojecten voor vooraanstaande opdrachtgevers zoals o.a. ABN AMRO, V&D en DELA Uitvaartverzorging.

McGregor Fashion Group B. V.
Opgericht in 1993 behoort McGregor Fashion Group tot een van de meest succesvolle modehuizen in het hogere marktsegment. McGregor en Gaastra zijn de belangrijkste merken van de groep en genereren een omzet die bijna verdubbeld is in de laatste 4 jaren. De McGregor Fashion Group is een van de snelst groeiende modehuizen in West-Europa en heeft een omzet van E170 millioen per jaar.



Ingezonden persbericht