Generali

NBVA leden Noord-Holland bezoeken Generali

Speciaal voor de leden van NBVA Noord-Holland heeft Generali, in samenwerking met NBVA, op 24 januari haar rode loper uitgerold voor een wederzijdse kennismaking. Het formele middagprogramma, met daarin de regio vergadering, heeft plaatsgevonden op het hoofdkantoor in Diemen. Hier hebben zij ook kennis gemaakt met de Italiaanse uitstraling en Nederlandse professionaliteit van Generali. Aansluitend zijn zij verrast met een avondvullend programma in hartje Amsterdam.

Ledenvergadering en kennismaking
Tijdens de ledenvergadering hebben de 55 aanwezige leden de actuele ontwikkelingen binnen de branche en de vereniging besproken. Vervolgens hebben zij kennis gemaakt met Generali als dé specialist op het gebied van pensioen- en inkomensverzekeringen. Algemeen Directeur Freek Wansink heeft een korte presentatie gegeven waarin hij natuurlijk de spraakmakende TV commercials heeft laten zien. Jaap Oudijk, directeur Marketing & Communicatie, is op de actualiteit ingegaan door een lezing te geven over de sinds 1 januari jl. in werking getreden wet Banksparen.

Verrassende afsluiting
De formele dag is afgesloten in het bruisende Amsterdam. Hier hebben de leden een rondvaart gemaakt over de Amsterdamse grachten, waarna zij een heerlijk hapje hebben gegeten. Een gepaste afsluiting voor een geslaagd bezoek.

Foto: Leden NBVA Noord-Holland op bezoek bij Generali

Over Generali
Generali verzekeringsgroep nv is sinds 1870 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. In die ruim 135 jaar is Generali uitgegroeid tot een vooraanstaande pensioen- en inkomensverzekeraar voor ondernemers, ondernemingen en particulieren. In het belang van een optimale dienstverlening werkt zij daarbij samen met het professionele intermediair. Generali onderscheidt zich door een persoonlijke service, betrokken opstelling en accurate administratie. De ruim 450 deskundige medewerkers bepalen het succes van de organisatie. Generali maakt als zelfstandige en solide verzekeraar deel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Eén op de vier Europeanen heeft ten minste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group. Meer informatie over Generali vindt u op: www.generali.nl

Publicatiedatum: 24-01-2008

© Generali verzekeringsgroep 2008