Ingezonden persbericht


SuperTrash AW08/09

Sterk debuut tijdens AIFW

Voor de eerste keer showde het uit L.A. afkomstige SuperTrash gisteravond tijdens AIFW. In een ijzersterke show liet SuperTrash een stijlvolle übervrouwelijke look zien. Supertrash staat voor een sophisticated celebrity lifestyle. Ongebonden en met een eigen edgy stijl, reist de SuperTrash girl de wereld over.

De nieuwe wintercollectie haalt onder andere inspiratie uit het classy Audrey Hepburn tijdperk en staat garant voor een stylish sophisticated look.

Over het merk

In 2001 besluit party en IT girl Ava Rily om haar fashionfeel met de wereld te delen en begint in hartje Hollywood het Amerikaanse label SuperTrash. Wanneer de eerste collectie "SuperTrash, born in LA", gelanceerd wordt, verovert het merk de Amerikaanse markt en het hart van verschillende celebs zoals Hilary Duff, Rachel Bilson en Kim Kardashian. Drie jaar later ontmoet Ava op een party in New York de Nederlandse fashion and business power girl Olcay Gulsen en samen besluiten ze met SuperTrash de wereld te veroveren. De combinatie Europe meets States blijkt een gigantisch succes. SuperTrash wordt inmiddels in meer dan 12 landen verkocht en is met meer dan 200 verkooppunten in Nederland het favoriete must-have brand van de Nederlandse 'it' girls.

Voor (interview) aanvragen en high res beeldmateriaal zijn wij bereikbaar op onderstaand nummer.

--
Spice PR
Prinsengracht 548a
1017 KK Amsterdam
Tel. (020) 489 10 31
Fax. (020) 489 74 99
www.spicepr.nl