Ingezonden persbericht


MATERIALGIRL - Everything She Wants
Women Beat Men-edition

Na fantastische edities in 2007 wordt 2008 gestart met een gezond gevecht tussen de muzikale man en vrouw. Alle Materialgirl liefhebbers zullen getuige worden van een memorabele avond.

Op 25 januari aanstaande is er een speciale "Woman beat Man" editie met niemand minder dan onze persoonlijke favoriete residents Benjamin Brown, RoyaListic en Steve Boomselecter. Deze heren gaan het opnemen tegen de vrouwelijke deejays: Miss Sugaware, Yasmin Lebon en Brown's Sugar. De formule zal voor dit keer ook verrassend zijn met op de bovenverdieping het vrouwelijke dj-team en de benedenverdieping het mannelijke dj-team van Materialgirl.

Muzikaal zal er een mix van Classics, RnB, House, Latin, Pop en 2step worden gedraaid, wederom "Everything She Wants".

Materialgirl heeft zich bewezen het uitdagendste en vrouwvriendelijkste feest van Nederland te zijn, en zal ook in 2008 laten zien!

Bovendien zal dit de laatste keer zijn dat het gaat plaatsvinden op de vrijdagavonden. Wegens groot succes gaat Materialgirl naar de 4e zaterdagavond van alle oneven maanden in The Mansion.

Ook zijn er natuurlijk weer leuke goodiebags te bemachtigen voor materialgirls, daarvoor kan je alle informatie inwinnen op de funkypuppies website, of op de materialgirl hyve.

Zoals bekend was de eerste editie van de jongere zus "Citygirl" in Sinners een groot succes. Voor foto's kan je terecht op de website.

Hierbij nodigen wij jou uit om deze battle mee te maken. De arena is de Mansion en start om 21.00 uur.

Materialgirl - Women Beat Men
Friday January 25th
The Mansion, Amsterdam

Line-up:
Benjamin Brown
Steve Boomselecter
RoyaListic
v.s.
Miss Sugaware
Yasmin LeBon
Brown's Sugar

Free goodiebag for Materialgirls*

Materialgirl - Women Beat Men
The Mansion
Datum: 25 januari 2008
Tijden: 21.00 - 03.00
Entreeprijs: 10.00 euro
Website: www.funkypuppies.com
VIP reserveringen: 06 145 00 958 / info@funkypuppies.com

*read terms online