Ingezonden persbericht


Persbericht: vooraankondiging

Performance Avond Post St. Joost

Datum 25 januari 2008. vanaf 20.00u


Plaats Stichting KOP, Speelhuislaan 171, Breda

Kunstenaars Amber Bijl, Jimini Hignett, Eliza Proszczuk, Ronald Saeijs, Eline Schuurman, Toni van Tiel, LiChun Tseng en Barbara Vandecauter

Wat hebben koud water, een Stanleymes, een pak tomatensap, meditatie, een springtouw, een sprookje, een skippybal en een dichte deur met elkaar te maken?...

Allemaal komen ze voor in de reeks performances die op 25 januari eenmalig wordt opgevoerd door de acht eerstejaars studenten van de Master opleiding Beeldende Kunst, ­Post St. Joost.

Vanuit hun eigen diverse disciplines hebben de kunstenaars zich de afgelopen maanden, onder begeleiding van verscheidene gastdocenten, toegelegd op de performances. Het belooft daarom ook een bijzondere, unieke avond te worden waarbij werken worden getoond die even uiteenlopend zijn als de kunstenaars zelf.

De deelnemende kunstenaar voor die avond zijn: Amber Bijl, Jimini Hignett, Eliza Proszczuk, Ronald Saeijs, Eline Schuurman, Toni van Tiel, LiChun Tseng en Barbara Vandecauter. En zijn afkomstig uit Taiwan, Polen, Groot-Brittannië, Nederland en België.

De performances vinden plaats bij KOP aan de Speelhuislaan 171 te Breda. De aanvang is om 21.00u (deur open om 20.00u). Voor verdere informatie kun je terecht op www.stichtingkop.nl.

Voor de redactie, niet ter publicatie:

KOP nodigt u uit om deze activiteit bij te wonen. Voor meer informatie of concrete afspraken, kunt u contact opnemen met Marianne Peltzer, publiciteitsmedewerker stichting KOP.

e-mail . publiciteit@stichtingkop.nl

telefoon . 076 587 99 00