Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Amsterdam, 25 januari 2008

Verrassend Noord-Holland op de Vakantiesalon.

Toerisme Noord-Holland is vertegenwoordigd op de Holland stand op de 30ste editie van de 'Internationaal Vakantiesalon Antwerpen' van 25 tot en met 30 januari in hal 4 met standnummer 502 in het Antwerp Expo.

'Internationaal Vakantiesalon Antwerpen' is de belangrijkste regionale vakantiebeurs in Vlaanderen die bij de afgelopen editie meer dan 125.000 bezoekers trok. De vakantiesalon is open van 10.00 tot 18.00, op vrijdag 25 januari en dinsdag 29 januari tot 21.00 uur.

Op de nieuwe stand van Toerisme Noord-Holland worden vier thema's onder de aandacht gebracht: kust, water, cultuurhistorie en actieve beleving. Het themajaar "Verrassend Noord-Holland "en "Amsterdam Hidden Treasures"wordt op een verrassende manier gepresenteerd.

Nieuw is ook de toeristisch-recreatieve glossy brochure waarin de unieke Noord-Hollandse landschappen worden belicht: strand, IJsselmeer, cultuur en het werelderfgoed, heerlijke en eerlijke streekproducten, de jaarlijks terugkerende evenementen en bijzondere locaties voor overnachting. De brochure is gelardeerd met voorbeelden en tips en voorzien van handige adressen zoals de regionale VVV 's en VVV informatiepunten.

Om vragen van de bezoekers te beantwoorden zijn er vertegenwoordigers aanwezig van de regio VVV's: VVV Texel ,Noord-Hollands Schiereiland Midden, Kop van Noord-Holland Noord, Hollands Midden (Amstelland Meerlanden' Gooi en Vechtplassen) en VVV Zuid-Kennemerland. De VVV 's verstrekken gratis informatiemateriaal.

Noot voor de redactie (