Penning voor vrijwilliger SOS Telefonische Hulpdienst Eindhoven


Telefonische Hulpdienst zet 7 vrijwilligers in het zonnetje

EINDHOVEN, 20080123 -- Vrijdag 25 januari ontvangt Connie Bierman uit Geldrop van de heer drs. H-M. Don, wethouder, de vrijwilligerspenning van de gemeente Eindhoven voor haar verdienste als vrijwilliger van de afgelopen 12,5 jaar. Daarnaast viert SOS Telefonische Hulpdienst de jubilea van zes trouwe vrijwilligers. Vier vrijwilligers bieden maar liefst 30 jaar echte aandacht aan iedereen die behoefte heeft aan een luisterend oor: Toos de Bijl-Franken uit Eindhoven, Joke Leertouwer-Bartelink uit Geldrop, Hans van Duren uit Best en een vrijwilliger die anoniem wenst te blijven. Daarnaast jubileert een vrijwilliger die zich 15 jaar ten volle inzet.En Paul Tiel Groenestege viert zijn 5-jarig jubileum.

SOS Telefonische Hulpdienst is zeer dankbaar voor de inzet en enthousiasme, waarmee deze vrijwilligers hun werk verrichten. Zonder hen kan de hulpdienst de 24-uursbereikbaarheid niet garanderen, die voor vele bellers zo belangrijk is. Want problemen houden niet op na 17.00 uur, als de meeste instellingen de deuren sluiten. De vrijwilligers van SOS Telefonische Hulpdienst zijn dag en nacht bereikbaar voor een gesprek van mens tot mens.

Echte aandacht
SOS Telefonische Hulpdienst Noord-Brabant biedt echte aandacht aan iedereen die behoefte heeft aan een luisterend oor. 24 uur per dag, 7 dagen per week zitten professioneel getrainde vrijwilligers klaar voor een vertrouwelijk en anoniem gesprek. Iedereen kan zijn verhaal kwijt en indien gewenst kan SOS Telefonische Hulpdienst helpen vragen of gedachten te structureren. Het is ook mogelijk te chatten of te e-mailen. In 2005 ontving SOS Telefonische Hulpdienst de onderscheiding `Vrijwilligerswerk, Goed geregeld' voor kwalitatief en succesvol vrijwilligerswerk





SOS Telefonische Hulpdienst Noord-Brabant