Ingezonden persbericht


Correction of Dutch version due to translation.

CORRECTIE: OPTION GEEFT PRELIMINAIRE OMZET
VOOR Q4 EN FY 2007

Leuven, België 25 januari 2008 Option N.V. (Euronext: OPTI; OTC: OPNVY), de vernieuwer op het vlak van draadloze communicatie, heeft vandaag bekend gemaakt dat haar voorlopige, preliminaire omzet voor het 4de kwartaal 2007 tussen EUR 67 ­ 70 miljoen zal liggen. Dit komt neer op een groei van minimaal 6% t.o.v. het 4de kwartaal van 2006. De omzet voor het volledige jaar zal tussen EUR 298 ­ 301 miljoen bedragen, een groei van minimaal 7% t.o.v. de jaaromzet van 2006. EBIT voor het kwartaal zal eveneens onder de verwachting uitkomen.

Het bedrijf heeft haar rekeningen grondig nagekeken en werkt samen met de auditors om de resultaten van het afgelopen kwartaal en die van 2007, die op 28 februari zullen bekend gemaakt worden, te finaliseren.

Over Option
Option is dé vernieuwer op het gebied van draadloze communicatie. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van draadloze verbindingstools met 3G HSUPA, HSDPA, UMTS, EDGE, en WLAN technologie. Option heeft een stevige reputatie opgebouwd met de creatie van verbluffende, nieuwe producten die de prestaties en mogelijkheden van draadloze communicatie ingrijpend verbeteren. De maatschappelijke zetel van Option is gevestigd in België (Leuven). Het bedrijf heeft R&D in België (Leuven), Duitsland (Düsseldorf en Adelsried), Zweden (Stockholm), en een vestiging met ISO 9001 certificaat voor productie, engineering en logistiek in Ierland (Cork). Option heeft ook kantoren in Europa, VS, Azië, Japan en Australië. Surf naar www.option.com voor meer informatie.



Ingezonden persbericht