Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe site Dutch Cowboys ontwikkeld door Freshheads

Tilburgs ontwerpbureau doordrenkt nieuwe versie DC met web 2.0-functies

Tilburg, 25 januari 2008 - Grafische ontwerp- en internetbureau Freshheads heeft in opdracht van Blog Idea Factory de nieuwe versie van het online weblog Dutch Cowboys ontwikkeld. Vandaag is het vernieuwde Dutch Cowboys (versie 5.0) online gegaan. Dutch Cowboys is volgens een onderzoek van Blog50.nl het op twee na meest gezaghebbende blog van Nederland, na GeenStijl en Marketing Facts.

In de nieuwe versie van Dutch Cowboys staan zowel inhoud, vorm en web 2.0-functies, zoals delen, content van derden services, social en interactiviteit met de gebruiker centraal. De artikelen staan in een overzichtelijke en nieuw vormgegeven newspaper-layout en elk artikel is voorzien van gerelateerde content en video.

Dutch Cowboys is letterlijk doordrenkt van web 2.0 functies. De gebruiker kan elk bericht delen via services als digg, de fotoalbums en video's worden onder meer geaggregeerd door Flickr en Youtube, de DC Twitter tweetfeed is op het scherm te volgen en alle content is uiteraard ook in RSS beschikbaar.

In komende periode gaat Freshheads nog meer features voor de nieuwe Dutch Cowboys ontwikkelen. Search bureau Checkit verzorgde de SEO (Search Engine Optimization).

Dutch Cowboys

www.dutchcowboys.nl

Freshheads

www.freshheads.com

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht