Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

opening nieuwe bedrijfspand Merdina Nederland

Waalre, 28 januari 2008

Merdina Nederland (opgericht mei 2002) opende vrijdag 25 januari jl. feestelijk de deuren van het nieuwe bedrijfspand aan de Gestelsestraat in Aalst-Waalre. Naast een ruime showroom en voldoende kantoren biedt het pand ruimte voor de werkplaats, service/onderhoud, productontwikkeling en logistiek. Met name het enorme magazijn en de laad- en losruimte bieden de juiste mogelijkheden voor de flexibele vraag van Merdina. Het bedrijf heeft zich de afgelopen jaren goed gepositioneerd in de markt en behoort tot de top 5 in haar segment. De slogan, "Merdina maakt fietsen betaalbaar", vormt samen met het sterke serviceconcept de basis voor dit succes. Het nieuwe bedrijfspand sluit naadloos aan bij de sterke groei van de laatste jaren.

Naast Merdina Nederland heeft men een zusterbedrijf in België onder de naam Merdina België (opgericht 2003). De twee bedrijven zijn juridisch gescheiden, echter in de praktijk wordt intensief samengewerkt. Merdina richt zich op het leveren van betaalbare fietsen die onder eigen ontwikkeling worden geproduceerd bij diverse toonaangevende fabrikanten in geheel Europa. Iedere productie voor Merdina, waar ook ter wereld, wordt door de kwaliteitsafdeling van Merdina ter plaatse gecontroleerd. De Merdina fietsen en fietsproducten voldoen aan de strengst mogelijke wettelijke eisen in zowel Nederland als België. Uiteraard zijn de fietsen altijd voorzien van goedgekeurde verlichting, veilige remmen en voldoende reflectie voorzieningen.

De Merdina fietsen worden door geselecteerde vakspeciaal zaken verkocht, die stuk voor stuk prima in staat zijn optimale service te verlenen. Hiernaast levert Merdina fietsen aan verschillende grootwinkelketens en groothandels.

Merdina Nederland BV
Gestelsestraat 13
5582 HE WAALRE
Nederland

info@merdina.com
t. +31 (0)40 29 10 927

f. +31 (0)40 29 10 947

www.merdina.com


---