Het Feest van Carnaval wordt onvergetelijk kinderfeest

10/12/2007 16:37



Het Feest van Carnaval BV



Op zaterdag 26 januari 2008 vindt in samenwerking met de populaire kinderzender JETIX, Het Feest van Carnaval plaats in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch. In tegenstelling tot het traditionele Carnaval (2-5 februari) is dit festijn exclusief opgezet voor kinderen. Acts zoals EliZe, KUS, B.E.M (ZOOP), de Deurzakkers en Bob de Bouwer zullen de jonge gasten een onvergetelijk feest bezorgen.

Carnaval, officieel een feest dat van oudsher de periode vóór de vastentijd markeert, is typisch een feest voor volwassenen. De initiatiefnemer van dit feest, Daan van den Nouweland: "Ik zag dat er een groot gebrek was aan een Carnavalsfeest voor kinderen en vond dat er ook voor hen rondom deze traditie iets groots moest worden georganiseerd".

Op de laatste zaterdag van januari treden onder andere op: EliZe, KUS, B.E.M (ZOOP), de Deurzakkers en Bob de Bouwer. De aanvangstijden van de twee shows zijn 10:30 en 14:00 uur. Kinderen tussen 4 en 12 jaar kunnen samen met hun ouders een show bijwonen. Er is zelfs een 'kids only' gebied vlakbij het podium waar de artiesten alléén door de jonge gasten van dichtbij bewonderd kunnen worden.

Kinderen uit heel Nederland kunnen tickets bemachtigen voor dit speciaal voor hen ontwikkelde Carnavalsfeest. Enige regel is dat ze verkleed moeten komen zoals gebruikelijk bij Carnaval! Tickets kunnen worden gekocht bij de ticketservice via: 0900 300 1250 (45cpm), grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, de 33 GWK-Travelex stationskantoren, de 11 grotere VVV kantoren , www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoop adressen. Kaarten voor zitplaatsen kosten 18.50 Euro, staanplaatsen zijn verkrijgbaar voor 21.50 Euro.

Kijk op: www.hetfeestvancarnaval.nl of www.jetix.nl/hetfeestvancarnaval





http://www.hetfeestvancarnaval.nl