Het Feest van Carnaval wordt onvergetelijk familiefeest

08/01/2008 18:06



Miles Amsterdam BV



Op zaterdag 26 januari 2008 vindt in samenwerking met de populaire kinderzender JETIX in de Brabanthallen in Den Bosch het Feest van Carnaval plaats. Dit familiefeest is bedoeld voor heel carnavalminnend Nederland. Naast acts van de Deurzakkers, EliZe, KUS, B.E.M (ZOOP) en Bob de Bouwer zijn er vele activiteiten voor de jonge gasten en hun ouders.

Carnaval is een feest voor iedereen en zeker ook voor kinderen. Initiatiefnemer van het Feest van Carnaval, Daan van den Nouweland, wilde speciaal voor hen rondom de carnavalstraditie een groot kinderspektakel organiseren. Brabander van den Nouweland probeert de carnavalstraditie door middel van een groot evenement voor alle Nederlandse kinderen toegankelijk te maken.

Op de laatste zaterdag van januari treden onder andere de Deurzakkers, EliZe, KUS, B.E.M (ZOOP) en Bob de Bouwer op. Ewout Genemans (ZOOP): "We gaan er een fantastisch familiefeest van maken. De kinderen staan centraal. Alle activiteiten zijn op hen afgestemd."

Naast deze superacts zijn er onder andere springkussens, Playstations en een echte catwalk waarop jongens en meisjes trots hun carnavals outfit kunnen tonen. Het mooist verklede jongetje en meisje zal worden uitgeroepen tot de Prins en Prinses van het Feest van Carnaval 2008. Ook zullen ze een leuk prijzenpakket ontvangen.

Tussen de acts door zal het verhaal worden verteld van een Prins en Prinses die hun carnavalsfeest in duigen zien vallen door een vervelende clown. Dat laten ze natuurlijk niet zomaar gebeuren!

De aanvangstijden van de twee shows zijn 10:30 en 14:00 uur. Kinderen tussen 4 en 12 jaar uit heel Nederland kunnen samen met hun ouders de show bijwonen. Er is zelfs een 'kids only' gebied vlakbij het podium waar de artiesten alleen door de jonge gasten van dichtbij bewonderd kunnen worden.

Tickets kunnen worden gekocht bij de Ticketservice via 0900 300 1250 (45 cpm), de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, de 33 GWK-Travelex stationskantoren, de 11 grotere VVV kantoren, www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoop adressen. Kaarten voor zitplaatsen kosten 18,50 euro, staanplaatsen zijn verkrijgbaar voor 21,50 euro.

Kijk op: www.hetfeestvancarnaval.nl of www.jetix.nl/hetfeestvancarnaval

://EINDE





http://www.hetfeestvancarnaval.nl