Gemeente Waalwijk buurtpreventie

Start buurtpreventieteam Strauss & Co

Op zaterdag 26 januari a.s. gaat in navolging van vele andere buurten in Waalwijk het buurtpreventieteam Strauss & Co van start. Het werkterrein van het buurtpreventieteam Strauss & Co omvat het gebied rondom de Johann Straussstraat in de wijk Zanddonk (binnen de Bachlaan/Mozartlaan en Beethovenlaan).
De officiële start om 14.00 uur in de Van der Heijdenschool aan de Mendelssohnstraat 59 in Waalwijk bestaat uit twee korte toespraken door wethouder Elly Baggerman en de politie, waarna een herkenningsbord wordt onthuld. Vervolgens is er een gezellig samenzijn, waarbij kennis gemaakt kan worden met de leden van het buurtpreventieteam.
Er zijn diverse leuke activiteiten georganiseerd. Zo is er voor alle aanwezigen een kop erwtensoep en is er koffie en thee. Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen is er warme chocolademelk, kunnen ze worden geschminkt en is er de mogelijkheid op de foto te gaan op een echte politiemotor.
Voor de wijkbewoners zijn er informatiestands van de politie, Casade en van Mozaïek. Ook is er een slotenspecialist aanwezig die voorlichting geeft over het juiste hang- en sluitwerk. Van 13.30 uur tot 15.30 uur zijn belangstellenden welkom in de Van der Heijden school aan de Mendelssohnstraat 59 in Waalwijk.

Publicatie datum 17-01-2008