TROS

Hilversum, 22-01-2008

Afdeling Marketing & Communicatie

Radio

TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 26 januari

Radio 2 - 16.00 uur

THE NITS EEN UUR LANG TE GAST BIJ TROS
MUZIEKCAFÉ

Daniël Dekker is terug van vakantie en zaterdag 26 januari weer van de partij bij TROS MUZIEKCAFÉ. En hierin ontvangt hij:

Henk Hofstede, Robert Jan Stips en Rob Kloet van The Nits trakteren de luisteraars een uur lang op een selectie uit hun zeer omvangrijke oeuvre.

Zij scoren al vanaf de jaren tachtig zowel nationaal als internationaal grote hits als 'Nescio', 'In The Dutch Mountains' en 'J.O.S. Days'. Ze hebben deze maand hun 19e studioalbum uitgebracht: Doing The Dishes. De cd bevat vijftien, liedjes, voornamelijk uptempo. Hun nieuwe single heet 'The Flowers' en natuurlijk zingen ze deze bij TROS MUZIEKCAFÉ ook.

Ook Speelman & Speelman zijn te gast. De broers Daan en Joost Speelman hebben de liedjes uit hun theatervoorstelling 'Niet over een spoor' op cd gezet. Op het album staan twaalf songs, geïnspireerd op de Nederlandse samenleving.

Zaterdag een optreden.

DeLaVega is een Belgische band met een eigenzinnig geluid. De diepe soulstem van zangers Elke Bruyneel werd al vergeleken met Angie Stone en Ella Fitzgerald. De band is in ons buurland zo populair, dat ze bijna altijd voor uitverkochte zalen spelen en hun nieuwe single 'One Time' wordt grijs gedraaid op de Belgische radio. Tijd voor een bezoek aan TROS MUZIEKCAFÉ.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl