Lufthansa Technical Training en Koninklijke Luchtmacht zoeken technisch personeel

Lufthansa Technical Training en de Koninklijke Luchtmacht zijn zaterdag 26 januari aanwezig bij de Open Dag van het Regionaal Opleiding Centrum van Amsterdam Airport. Lufthansa en de luchtmacht zullen kandidaten werven voor de instroomopleiding vliegtuigtechniek (niveau 2).

De opleiding vliegtuigtechniek duurt achttien maanden en wordt door de Koninklijke Luchtmacht betaald. Lufthansa Technical Training draagt zorg voor de opleiding van de deelnemers. Als de leerlingen de opleiding succesvol afronden, is het de bedoeling dat de vliegtuigtechnici bij een onderdeel van de luchtmacht komen te werken.

Bij de luchtmacht speelt hoogwaardige en gespecialiseerde techniek een prominente rol. Zij is dan ook voortdurend op zoek naar jonge mensen die het een uitdaging vinden om een baan in de techniek te combineren met het militaire beroep. In dat kader sloot de luchtmacht 20 maart 2007 een meerjarige overeenkomst af met Lufthansa Technical Training en het Vaktechnisch Opleidingscentrum "Fokker" voor het werven en opleiden van vliegtuigtechnisch personeel.

Meer informatie over de opleiding is te vinden op: www.werkenbijdeluchtmacht.nl


Noot voor de redacties (

RVD Mediafeed