Gemeente Hengelo

Bruidshows met unieke elementen

Het Expo Center staat op zaterdag 26 en zondag 27 januari 2008 in het teken van de Bruidsbeurs van het Oosten. De gemeente Hengelo en Buitenplaats de Houtmaat presenteren zich gezamenlijk op deze beurs. De trouwkoepel van Buitenplaats de Houtmaat is voor deze gelegenheid naar de Expohal gebracht. Aansluitend aan elke bruidshow vindt er een bijzondere huwelijksvoltrekking plaats in de trouwkoepel.

Het jongste bruidspaar

In samenwerking met theatergroep BARST is ervoor gezorgd dat er na elke bruidsshow twaalf kinderen zingend over de catwalk naar de trouwkoepel lopen. Daar vindt een stijlvolle ceremonie plaats voor een piepjong bruidspaar van 13 en 14 jaar. Dit huwelijk wordt voltrokken door een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS). Na de huwelijksvoltrekking wordt getoast met kinderchampagne.

Meer informatie?

Bezoekers krijgen in de trouwkoepel (standnummer 2) alle informatie over trouwen in de gemeente Hengelo. De (buitengewone) ambtenaren van de burgerlijke stand geven antwoord op al uw vragen over de huwelijksvoltrekking en partnerschapsregistratie.

De Houtmaat is een sfeervolle trouwlocatie in Hengelo.