Provincie Noord-Holland

PERSBERICHT

Zaterdag 26 januari 2008:

Statenfractie PvdA bezoekt Gooi & Vechtstreek

De fractie van de PvdA in Provinciale Staten van Noord-Holland brengt zaterdag 26 januari een werkbezoek aan de regio Gooi & Vechtstreek. Dit werkbezoek is de derde uit een reeks van acht regionale werkbezoeken binnen een jaar, waarbij alle regio's in Noord-Holland worden aangedaan. Het werkbezoek aan deze regio zal vooral in het teken staan van de plannen voor gemeentelijke herindelingen in deze regio.

Het werkbezoek begint in Muiden en Weesp met een bezoek aan de Bloemendalerpolder en het KNSF-terrein. Vervolgens worden in Naarden het traject van de A1-A1 verbinding en het ontwikkelingsgebied Sportvelden / Borgronden bezocht. In Bussum gaan de statenleden waarschijnlijk (onder voorbehoud) naar Fort Werk IV, een project van stichting De Herstelling dat onderdeel uitmaakte van de Hollandse Waterlinie. Hier wordt tijdens de lunch gesproken met Bussumse PvdA-ers.

Na de lunch staan nog bezoeken aan Huizen en Hilversum op het programma. In Huizen wordt in het gemeentehuis gesproken met de lokale PvdA-fractie. In Hilversum bezoeken de statenleden de Hilversumse Meent. In buurthuis Kruisdam volgt een gesprek met het bestuur van dit deel van de gemeente Hilversum dat tegen Bussum aan ligt.


*** EINDE PERSBERICHT ***