Politie Midden- en West Brabant

Politie op zoek naar getuigen verkeersongeval

RAAMSDONKSVEER, 26 januari 2008

RAAMSDONKSVEER: Vrijdagmiddag is omstreeks 16.15 uur een 17-jarige jongen uit Raamsdonk gewond geraakt bij een verkeersongeval op de van Wijngaardenstraat. De politie is op zoek naar getuigen van deze aanrijding omdat een auto die daarbij betrokken was, is doorgereden.

De fietser reed over de van Wijngaardenstraat in de richting van de Burg. Prinsenlaan. Doordat er een plastic tasje tussen zijn spaken kwam, viel de fietser. Een tot nu onbekend gebleven personenauto reed achter de fietser en reed hem van achteren aan terwijl hij op de grond viel. Het slachtoffer had daardoor letsel aan zijn gelaat en aan zijn rechterhand. Hij werd met een ambulance overgebracht naar het Amphiaziekenhuis aan de Molengracht.

Een getuige verklaart dat een donkergroene auto, vermoedelijk een drie deurs VW-Golf in aanrijding was gekomen met de fietser. De auto heeft schade aan de voorzijde mogelijk de bumper. Er zaten twee mannen en een vrouw in. Zij hadden een licht getinte huidskleur en waren circa 20 a 25 jaar oud. Het drietal is na de aanrijding nog even uitgestapt. Ze liepen naar het slachtoffer toe. Daarna stapte de bestuurder weer snel in zijn auto en reed met hoge snelheid achteruit verder en sloeg rechtsaf de Ambachtsherenlaan in, De inzittenden liepen te voet weg in dezelfde richting.

De politie roept andere getuigen van dit verkeersongeval zich te melden via 0900-8844.