Van Dijk Printmanagement opent tweede kantoor


BREDA, 20080126 -- Van Dijk Printmanagement, het grootste onafhankelijke print management bedrijf van de Benelux, opent naast het huidige kantoor in Breda een tweede kantoor in Amsterdam. Op het kantoor in Amsterdam zullen accountmanagers, projectmanagers en operationele medewerkers werkzaam worden. Hiervoor wordt thans gezocht naar nieuwe ervaren mensen. De adresgegevens van het nieuwe kantoor zijn: Van Dijk Printmanagement, Beechavenue 54-80, 1119 PW Schiphol-Rijk. Tel. (020) 658 61 80. Fax (020) 6586111.

Door de sterke groei van de organisatie heeft de directie besloten tot het openen van een tweede kantoor in Amsterdam. "Middels een eigen lokatie in Amsterdam zijn wij in staat om onze klanten in deze regio nog beter te bedienen", aldus directeur Marco Geeratz.

Van Dijk Printmanagement coördineert voor toonaangevende bedrijven inkoop en realisatie van marketing materialen met een totaal volume van meer dan ¤ 50 miljoen. Samen met haar internationale partners bedraagt dit meer dan ¤ 200 miljoen.





Ingezonden persbericht