Nederlandse Tafeltennisbond

Nederlandse Kampioenschappen 2008 B - C - D
Ook spelers met een senioren D-licentie nu hun eigen Nederlands Kampioenschap.

Twee jaar geleden is het al weer, dat we in Zwolle als proef een evenement voor Senioren D-licentiespelers konden realiseren. De grote deelname maakte het spelsysteem niet helemaal geschikt voor deze groep spelers. De grote belangstelling gaf aanleiding om een half jaar later de Nationale D-Meerkampen voor senioren op te starten. De deelname hieraan is groot.

Langzaam werd gedacht aan een NK voor deze groep. De organisatie van de Nk-BC in Panningen zag er wel iets in en inmiddels is de NK-D opgestart. De inschrijving viel alleszins mee. Zaterdag 26 januari gaat het dan gebeuren. Zowel voor de NK-C als voor de NK-D worden die zaterdag alle wedstrijden afgewerkt. De volgende dag, zondag 27 januari is de NK voor B-spelers. Alles in aparte klassen voor Dames en Heren. Leuke bijkomstigheid voor de winnaars van het C-toernooi is, dat ze de volgende dag kunnen meedoen met het B-toernooi.

In alle 6 klassen wordt begonnen met vijfkampen, gevolgd door afvalsysteem voor de nummers 1 en 2 geeindigden in de poule. Alles speelt zich af in de Sporthallen Piushof, aan het Piushof nummer 137, 5981 WW in Panningen.
Het toernooi begint op beide dagen om 9.30 uur. Voor alle deelnemers Er zullen veel spannende wedstrijden te zien zijn. In de middag worden de dubbelronden afgewerkt. De prijsuitreiking vindt omstreeks 19.00 uur plaats. De verenigingen Helden en Panningen staan zoals altijd garant voor een goede organisatie. De toernooileiding is in goede handen van Wiel Schers.

De indelingen zijn te vinden via Toernooien >> Indelingen. Wijzigingen daarin zijn nog mogelijk.

Tot zaterdag 26 januari 2008.