Gemeente Geertruidenberg


Activiteiten toerisme & recreatie

Voorstellingen in de Schattelijn

Op 26 januari staat de Varkensfabriek met hun voorstelling Spreekuur in de Schattelijn: een verhaal over geld, macht en identiteit in een Marokkaans koffiehuis. Op 7 februari staat Reindert van der Naalt met zijn show Image op het podium van dit theater. Reserveren van toegangskaarten kan telefonisch 0162 - 512226 & via info@schattelijn.nl.

Faants prom concert

27 januari van 14.00 tot 17.00 uur, Carnavalsconcert Koninklijke Harmonie "De Eendracht" m.m.v. Andy Marcelissen en winnaar Blèrconcours "Okeedan". Zalencentrum Boelaars in Raamsdonksveer.

Carnavalsoptochten

Op 2 februari vinden de carnavalsoptochten in Gertruidenberg en Raamsdonk plaats. De optocht in Geertruidenberg start om 12.30 uur op de Markt. De optocht in Raamsdonk start om 14.11 uur op het Kerkplein. De optocht in Raamsdonksveer is op 3 februari en start om 13.49 uur op het Heereplein.

Lampionnentochten en popverbrandingen

Op 5 februari vindt in elke kern van gemeente Geertruidenberg een lampionnentocht en een popverbranding plaats ter afsluiting van het carnaval.

Expositie Weerspiegelingen in het water vanaf 2 februari

Tijdens deze expositie worden schilderijen van Geer Huybers en Wilma Terlouw tentoongesteld. Geer Huybers geeft zijn werk in gedicht weer en Wilma Terlouw heeft het water als inspiratiebron. Meer informatie over de exposities in GalleryMaritime en de hedendaagse maritieme kunst vindt u op www.gallerymaritime.nl

GalleryMaritime, Maasdijk 9, Raamsdonksveer. Geopend op werkdagen van 14.00-17.00 uur en op afspraak (tel: 06-22591452)