Ingezonden persbericht


THE WORLD ACCORDING TO "MIEK"

Zondag 27 januari 2008 woonkamergalerie Kunsthandel Gennep

Op zondag 27 januari a.s. van 10:30 uur tot 17:30 uur, de laatste zondag van januari, staan de werken van kunstenares Annemiek Pijpker centraal! Hieronder alvast een stukje biografie over Annemiek.

THE WORLD ACCORDING TO "MIEK"
Alles vindt zijn oorsprong in klein geleerd, groot gedaan.Miek groeide op in een omgeving waarin creativiteit en onvoorwaardelijkheid centraal stonden. En precies dat zie je terug.in alles wat ze doet, zegt en maakt. Een onvoorwaardelijke liefde voor mensen, kunst en een tomeloze passie voor het leven zelf. Haar werken zijn gebaseerd en geïnspireerd door het leven zelf en alledaagse ervaringen daarom heen. Ze onderscheiden zich sterk door vorm en kleur en dagen uit te beleven. Precies dat is ook hetgeen ze beoogt...prikkelen, uitdagen tot voelen en durven te zien. Haar extreme lijnenspel in combinatie met de verborgen boodschap, de kleuren in scherp contrast met het heden doch bovenal de onmiskenbare emotie in haar werk. Durf die stap te zetten en beleef ...THE WORLD ACCORDING TO "MIEK"

Dus kom allen naar onze Expositie in de Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep om de unieke werken van deze kunstenaars te bewonderen! Tegelijkertijd kunt u ook de werken van onze andere kunstenaars bezichtigen waaronder Herman Brood, Paul Megens, Rob Franssen, Taj Devi, Johan Huijzer, Cornelis Schouten en Ans en Ton Rijkers. Voor meer info kunt u bellen met Roland of Linda Verpoort 0485- 51 95 89 b.g.g. 06-20 55 50 62 of u stuurt een e-mail naar info@kunsthandel-gennep.nl

---- --