RTL Group

Bavo Galama op stalen ros door de States in 'Gek op Wielen in het Wilde Westen' bij RTL 7

In de tweedelige special Gek Op Wielen In Het Wilde Westen brengt RTL 7 op zondag 27 januari en op zondag 3 februari een impressie van de droomreis van Gek Op Wielen-presentator Bavo Galama: door prachtige delen van Amerika cruisen op de motor. Hij heeft hierbij een missie: op zoek naar de laatste restanten van het wilde westen in het Amerikaanse Arizona.

Vanuit Los Angeles rijden Bavo en zijn vrienden via onder naderen Palm Springs en Joshua Tree, bekend van de gelijknamige CD van U2, naar de omgeving van Tucson in Arizona, waar volgens de verhalen nog steeds echte cowboys en indianen wonen. De reis is een aaneenschakeling van adembenemend mooie vergezichten. Amerika doorkruisen op de motor gaat natuurlijk niet over de snelweg, maar door indrukwekkende woestijnen en gebergtes. Na het voltooien van hun missie gaan de mannen op hun iron horse via Mexico terug naar LA.

Uitzending deel 1: RTL 7, zondag 27 januari, tussen 18.00 en 18.30 uur.
Uitzending deel 2. RTL 7, zondag 3 februari, tussen 18.00 en 18.30 uur.

Website: rtl.nl/gekopwielen

---

Noot aan de redactie: een foto kunt u opvragen bij afdeling Mediadocumentatie, tel. 035-6718553. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718667 of onno.posthuma@rtl.nl.