RTL Group

Claustrofobische Kassandra slaat doodsangsten uit in 'RTL Travel: Adrenaline'

Roeland Fernhout vergezeld door 'Holland's Next' Kassandra

In de aflevering van RTL Travel: Adrenaline van zondag 27 januari slaat Kassandra, een van de finalisten van Hollands Next Top Model 2007, doodsangsten uit. De beeldschone brunette, die onlangs nog tijdens de spannende finale van Hollands Next Top Model op de catwalk stond, wordt in deze uitzending voor een ultieme uitdaging gesteld. Zij vergezelt presentator en globetrotter Roeland Fernhout, die voor deze uitzending op wintersport gaat in de Franse Alpen. Hij laat deze keer de ultieme kick over aan zijn reisgenoot Kassandra. Terwijl zij claustrofobisch is aangelegd, moet ze gaan ijsduiken. De vraag is of het model haar angst opzij zet en de uitdaging aangaat.

Verder is te zien hoe Renate Verbaan afreist naar Koeweit. Daar bezoekt zij onder andere het Kuwait House Of National Works, een museum dat een volledig beeld geeft van de Iraakse bezetting tijdens de Golfoorlog. Ook gaat Renate thee drinken met de meest invloedrijke mannen van Koeweit. In de woestijn bezoekt ze een kamelenrace en daarna is het tijd voor de kick. Koeweit heeft een ijshockeyteam en Renate wordt uitgedaagd om een partijtje mee te spelen. Of ze dit zonder kleerscheuren doorstaat, wordt duidelijk op zondag 27 januari bij RTL 5.

rtltravel.nl

Uitzending: RTL 5, zondag 27 januari tussen 22.30 en 23.30 uur. Herhaling: RTL 5, zaterdag 2 februari tussen 17.30 en 18.30 uur .

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, RTL Nederland communicatie via tel. 035-671 8598 of via karin.bouwknegt@rtl.nl.