Ingezonden persbericht


Foto Eric Keyzer

PERSBERICHT

Hilversum, 21 januari 2008

NIEUW KOPPEL BABY TE HUUR

SANDER EN MAUD NEMEN HUN INTREK IN HET ROZE HUIS

Al in de eerste aflevering van de nieuwe BNN serie Baby te huur werd duidelijk dat het lesbische koppel Shirley en Jenneken nog niet aan samenwonen toe is. De spanningen over de verdeling van de huishoudelijke taken liepen zo hoog op dat het koppel heeft besloten met het programma te stoppen. Vanaf aflevering twee trekt het nieuwe koppel Sander en Maud in het roze huis. Zij zijn vanaf 27 januari iedere zondag te zien van 21.20 uur tot 22.05 uur bij BNN op 3.

Sander (23) en Maud (21) zijn twee totaal verschillende types. Hij leest alleen de Panorama, zij smult van de boeken van Nicci French. Hij is supernetjes, zij laat alles slingeren. Hij heeft af en toe een schop onder zijn kont nodig, zij is een ambitieuze meid. Sander en Maud willen zeker kinderen. Maar hebben ze er al over nagedacht dat ze straks niet meer spontaan uit kunnen gaan en vroeg uit de veren moeten? En wie staat er 's nachts in Baby te huur op als de baby huilt?

Aanstaande zondag in de tweede aflevering van Baby te huur komt het gezinsleven echt vol op gang. De 'hoogzwangere' dames bereiden zich voor op de komst van hun baby met een heuse pufcursus. Daar leren ze puffen, persen en bevallen. Het lijkt allemaal net echt. Zelfs zo echt dan Nico het even niet meer trekt.. Na een romantisch avondje is het de volgende ochtend echt zo ver; de vier jonge koppels krijgen een baby.

Kijk voor meer informatie over het programma, foto's en videomateriaal op babytehuur.bnn.nl

Baby te huur wordt geproduceerd door Endemol Nederland.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie Nienke van Ankeren, tel: 035-6555321, Nienke.van.ankeren@bnn.nl