Politie Brabant-Noord

Te diep in het glaasje

Regio, 27-01-2008

Diverse bestuurders zijn afgelopen weekend betrapt op het rijden onder invloed.

In Oss werd in de nacht van zaterdag op zondag een grote alcoholcontrole gehouden. In totaal moesten 198 automobilisten blazen. Zes bestuurders hadden te veel gedronken, waarvan er twee beginnend bestuurder waren. Het ging om een 19-jarige Ossenaar en een 23-jarige Ossenaar. Zij moesten beiden hun rijbewijzen inleveren. De controle werd gehouden op de Ruwaardsingel, de Nieuwe Hescheweg, de Oostwal en de Hertogensingel in Oss.

Ook op andere plaatsen in de regio werden bestuurders betrapt.

Op de Eradus van Goghstraat in Heusden werd een 19-jarige automobilist uit die plaats betrapt. Hij reed tevens zonder rijbewijs.

Op de Pastoor Spieringstraat in Uden betrapte de politie een 31-jarige Udenaar. Hij had zo diep in het glaasje gekeken dat hij zijn rijbewijs in moest leveren.

Een 43-jarige automobilist uit Sambeek viel op de Beugenseweg in Oeffelt door de mand. Net als een 65-jarige automobiliste uit Gennep die in Oeffelt op de Veerweg betrapt werd. Een 20-jarige automobilist uit Sint Anthonis werd op de Stationsweg in Boxmeer betrapt. Dit zelfde overkwam een 48-jarige Bossche bromfietser op de Markt in zijn woonplaats. Ook een 22-jarige bromfietser uit Schijndel had te diep in het glaasje gekeken. Hij liep tegen de lamp op de Sluisstraat in Veghel. De politie maakt proces verbaal op tegen de bestuurders.