Nieuw boek: Schrijf & publiceer een boek


Steeds meer mensen geven zelf een boek uit via een alternatief uitgeefmodel

ALMERE, 20080127 -- Uitgeverijen nemen zeer weinig manuscripten aan. Het overgrote deel van de toegezonden schrijfwerken wordt afgewezen. Dit is een van de redenen waarom steeds meer mensen zelf hun boek uitgeven. Sommigen doen dit via de offsetdruktechniek maar verreweg de meesten kiezen Print-On-Demand. Zelf je geesteskind op de markt brengen is een uitgeefmodel dat sterk in opkomst is evenals de bedrijven die POD-diensten aanbieden.

Deze wijze van publiceren is uitermate geschikt voor ongeduldige controlfreaks en schrijvers die toch hun werk aan het leespubliek willen presenteren.
Mensen die alles rondom hun boek zelf willen bepalen kunnen hun creatie zeer eenvoudig en snel zelf publiceren. Manuscripten waar traditionele uitgevers hun neus voor ophalen kunnen zo toch uitgebracht worden.

Almeerse schrijfster, J.L. Jones, heeft drie boeken in eigen beheer uitgegeven en al haar leermomenten en research bijeen gebracht in de gids 'Schrijf & publiceer een boek'. Het bevat uitleg over 'in eigen beheer uitgeven' en veel tips en suggesties voor het tot stand brengen van een boek.

Het boek is verkrijgbaar via www.boekenbent.com en meer informatie over het boek is te vinden op schrijfeenboek.punt.nl





ingezonden persbericht