Politie Zeeland


---


O-184-2008 Scholieren uit de gemeente Kapelle aangehouden
Donderdag 24 januari vonden tussen 07.30 en 08.30 uur op de schoolroute Noordweg / Kapelseweg / Goessestraatweg ongeregeldheden plaats tussen scholieren.
Er werden enkele scholieren in de leeftijd van 13 - 14 jaar lastiggevallen door een groep van ca. 10 tot 15 evenoude leerlingen van een andere school. Zij hadden de weg geblokkeerd, trapten tegen fietsen en deelden diverse schoppen en klappen uit. De politie, die nog bezig is met het onderzoek, heeft inmiddels twee jongens van 13 en 14 jaar uit de gemeente Kapelle aangehouden en er zullen zeker nog meerdere aanhoudingen volgen.

W-185-2008 Vernielingen in Middelburg
De politie heeft zaterdag omstreeks 01.00 uur in de Meanderlaan in Middelburg drie Middelburgers van 16, 17 en 19 jaar aangehouden wegens diverse vernielingen.
Zij hadden in de Granaat wegafzettingshekken en reflectorpaaltjes omgegooid, in de Roozenburglaan de ruit van een bushokje vernield en in de Driewegenhof een dixitoilet in de vijver gegooid. De drie werden in verzekering gesteld en na het afleggen van een verklaring werden zij in de loop van zondag weer in vrijheid gesteld.





Politie Zeeland