Vleeswijzer


PERSBERICHT

---

V.V.W. Hardenberg 2008
Dé vakbeurs voor de Vlees, Vis, Wild en Gevogelte branche 28, 29 en 30 januari 2008
---

4e editie V.V.W. Hardenberg!

Op maandag 28, dinsdag 29 en woensdag 30 januari 2008 vindt de vakbeurs voor de vlees, vis, wild en gevogelte branche voor de 4e keer plaats in de Evenementenhal Hardenberg. Informatie uitwisselen, ideeën opdoen, contacten leggen en het onderhouden daarvan staan centraal tijdens de V.V.W. Hardenberg. Tijdens deze vakbeurs wordt de inmiddels welbekende full-service-formule gehanteerd.

cover Gedurende drie dagen zijn verschillende leveranciers, producenten en groothandelaren op het gebied van vlees, vis, wild & gevogelte vertegenwoordigd in de Evenementenhal Hardenberg. In 2007 werd de vakbeurs bezocht door 4.079 belangstellenden. De bezoekers zijn afkomstig uit de detailhandel, zoals eigenaren en bedrijfsleiders van slagerijen, visspeciaalzaken, poeliers, traiteurs en versspeciaalzaken. Daarnaast wordt de beurs bezocht door inkopers en beslissers van supermarktorganisatie en grootwinkelbedrijven.

Mocht u geïnteresseerd zijn in deelname aan de V.V.W. Hardenberg 2008, neem dan contact op met de beursorganisatie; tel 0523 289 898 of stuur een e-mail naar info@evenementenhalhardenberg.nl.
---

©2004 - De Meern Nieuwe Media B.V.