Sensitech sponsort discussiepaneel van IQPC Cool Chain Europa 2008

09/01/2008 14:02



PR Newswire



SASSENHEIM, Nederland, January 9 /PRNewswire/ --
Sensitech, de toonaangevende globale leider in 'cold chain' visibiliteitsoplossingen zal als sponsor fungeren voor de "Koelketen integriteit en visibiliteit - Een discussie en overzicht van industriële implementatietrends en -verwachtingen voor rendement op investering" in het IQPC (International Quality & Productivity Center) Cool Chain Europa 2008, Brussel, België. Sensitech is een volledig eigen dochteronderneming van Carrier Corp., een unit van United Technologies Corp. (NYSE: UTX).

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20050209/NEW018LOGO )

Van 28 tot 30 januari wordt Cool Chain Europa georganiseerd, het grootste, meest uitgebreide evenement van zijn type. Meer dan 200 professionelen uit de verwerkingsindustrie, distributie, verzekering van de kwaliteit, verpakking en ketenintegratie, evenals service providers zullen de beste praktijken aan de orde stellen. Dit jaar concentreert de conferentie zich op het "Voldoen aan de globale uitdagingen om een veilige en compatibele voorziening van biofarmaceutische producten en klinische middelen te verzekeren."

De strategische marketing directeur Henry Ames van Sensitch zal een rondetafel gesprek leiden op 29 januari. Hij neemt ook deel aan een forumgesprek op 30 januari onder de titel: "Exploratie van Beste Praktijken in de industrie voor opslag, verwerking en distributie van
temperatuurgevoelige goederen in een complexe, globale toeleveringsketen." Dit panel wordt gemodereerd door Rafik H. Bishara Ph.D.

Andere panelleden zijn:


-- Laurent Boer, vicepresident, Globale toeleveringsketen, UCB Pharma
-- Jim Bacon, directeur, Globale vraagplanning en klantenoperaties, Talecris Biotherapeutics

-- Jeff Sitzler, manager, Ondernemingsontwikkeling, FedEx Custom Critical, en

-- Derrik Lenzer, afdelingsmanager, Verzending & Klantenservice, Global Chain Manager, Novo Nordisk

Wie: Henry Ames, directeur strategische marketing, Sensitech

Wat: Rondetafel gesprek: "Koelketern integriteit en visibiliteit" en Forumgesprek discussie: "Exploratie van Beste Praktijken in de industrie voor opslag, verwerking en distributie van temperatuurgevoelige goederen in een complexe, globale toeleveringsketen."

Wanneer: dinsdag 29 januari en woensdag 30 januari

Waar: IQPC Cool Chain Europa 2008 - Sheraton Towers Brussels City Centre, België
Naast het programma zullen leden van het EMEA-kantoor van Sensitech goede praktijken van koelketenbeheer (GCCMP) bespreken. Nadere informatie over de conferentie vindt u op de website van Sensitech, http://www.sensitech.eu of de website van IQPC http://www.coolchaineurope.com

Over Henry Ames
Henry Ames kwam bij Sensitech in 2004 als directeur strategische marketing. Hij is gespecialiseerd in globale marktanalyse en strategische marketing initiatieven voor Life Science Vertical. Vóór zijn werk bij Sensitech, was hij directeur bij Megunticook Management, een participatiemaatschappij gevestigd in Boston, ten bedrage van 150 miljoen US$ onder beheer en investeringen in veelbelovende communicatie, media en technologieondernemingen. Bij Megunticook concentreerde Ames zich op investeringen in verband met de toeleveringsketen. Daarvoor was hij manager van ondernemingsontwikkeling bij Yantra, een vooraanstaande leverancier van gespreid orderbeheer en toeleveringsketen orderafhandelingssoftware.

Ames behaalde een MBA aan de F.W. Onlin Graduate School of Business van Babson College, en twee titels in Bedrijfsbeheer en Ondernemingsgeest aan de Florida State University.

Over Rafik H. Bishara Ph.D.
Dr. Bishara is de huidige voorzitter van de Pharmaceutical Cold Chain Interest Group (PCCIG), Parenteral Drug Association (PDA). Hij diende als tijdelijk adviseur voor de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) sinds juli 2007.

Bishara verliet zijn positie als directeur, Quality Knowledge Management en Technische Steun, bij Eli Lilly and Company, na een carrière van 35 jaar. Tijdens zijn ambtstermijn bij Eli Lilly and Company was hij verantwoordelijk voor het beheer van kwaliteitskennis, globale Compendial Affairs, stabiliteit en distributie excellentie, globale productbeveiliging, speciale veiligheidssubstanties en gecontroleerd substantiebeheer. Bishara is vaak voorzitter van industriële conferenties die hij bijwoont, schreef talloze artikels, en leverde technisch advies voor veel organisaties over Good Cold Chain en temperatuurbestuurde beheerpraktijken. Hij behaalde zijn Ph. D. aan de Purdue University van Indiana, VS.

Over Sensitech Inc.
Als de vooraanstaande provider in de wereld van 'cold chain' visibiliteitsoplossingen stelt Sensitech de globale leiders in de voedsel en farmaceutische industrieën in staat om de activa te volgen en te controleren in heel de toeleveringsketen, om de integriteit van temperatuurgevoelige producten te beschermen. Sensitech is een ISO 9001:2000 met hoofdkantoor in Beverly, Massachusetts, en kantoren in Amsterdam, Londen, Calgary, Melborne, Mumbai, Redmond, Santiago en Sjanghai, en weet zich wereldwijd gesteund door een wereldwijd netwerk van distributeurs. De onderneming is een unit van Farmington, Carrier Corp., met hoofdkantoor in Connecticut, de grootste provider ter wereld van verwarmings-, airconditioning- en koeloplossingen met bedrijven in meer dan 170 landen. Carrier Corp. is een onderdeel van United Technologies Corp., een Hartford provider, met hoofdkantoor in Connecticut, van een breed gamma van hoog-technologische producten en
ondersteuningsdiensten voor de ruimtevaart- en constructiesystemen in de industrie over gans de wereld. Voor meer informatie belt u
+31-(0)-252-211-108 of bezoekt u www.sensitech.eu

Website: http://www.sensitech.eu

Corrine Steller van Sensitech Inc., +1-978-720-2667, csteller@sensitech.com; Foto: NewsCom: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20050209/NEW018LOGO, , AP Archief: http://photoarchive.ap.org, PRN Photo Desk, photodesk@prnewswire.com