Gemeente 's-Hertogenbosch

09-01-2008
Discussieer mee over woon- en werklocaties

Inwonersbijeenkomsten

We wonen graag in een eengezinswoning met tuin. Met winkel, school en sportclub in de buurt. Mogelijke grote nieuwbouwlocaties om aan die wens te voldoen liggen vaak aan de rand van de stad. Maar we vinden een mooi buitengebied met veel rust, ruimte en groen ook belangrijk.

Het college heeft een discussienota opgesteld over mogelijke nieuwe uitbreidingslocaties voor werken en wonen. In de `Discussienota Werk- en Woongebieden' worden discussiepunten opgevoerd over mogelijke nieuwe woongebieden voor ééngezinswoningen met tuin (tussen de 3.000 en 5.000 woningen) en alternatieven voor de locatie Kloosterstraat (waar nu een bedrijventerrein is gepland).

Graag gaan we met u in discussie over nieuwe woon- en werklocaties; waar komen die woningen met tuin? Wat doen we met onze bedrijvenlocaties? De komende periode praat de gemeente met diverse partijen uit de stad en regio over de voor- en nadelen van nieuwe woon- en werklocaties. Ook met u.

Meld u aan voor de bijeenkomst

Op maandag 28 januari en maandag 18 februari 2008 zijn bijeenkomsten gepland om 19.30 uur in de Kentering in Rosmalen. Beide bijeenkomsten hebben hetzelfde programma. U kunt aangeven welke avond uw voorkeur heeft. Interesse? U kunt zich uiterlijk maandag 21 januari 2008 aanmelden voor een bijeenkomst.
Kijk voor meer informatie op onze website en meld u aan.

Vul de aanmeldkaart in en stuur op naar Stadsontwikkeling (SO/SBO), Antwoordnummer 31, 5200 WB 's-Hertogenbosch (postzegel is niet nodig).

U krijgt een schriftelijke bevestiging met de datum van uw bijeenkomst. U ontvangt dan ook het programma.

Meer weten? Kijk op onze website (onder Bouwen en Wonen/ Ruimtelijke Ontwikkelingen).


---

------------------------------------

Aanmeldkaart

Ja, ik kom naar één van de discussiebijeenkomsten over woon- en werklocaties:

Voor- en achternaam ......

Adresgegevens ......

Postcode + Woonplaats ......

Telefoon ......

E-mail ......

Wilt u aankruisen wat op u van toepassing is?

O Ik kan zowel op maandag 28 januari 2008 als maandag 18 februari 2008

O Ik kan alléén op maandag 28 januari 2008

O Ik kan alléén op ma 18 februari 2008

U kunt deze gegevens ook mailen naar wonenwerken@s-hertogenbosch.nl