FNV KIEM

Workouts mijngrafischetoekomst.nl van start
In januari zijn de workshops van start gegaan. De eerste twee workshops zijn inmiddels achter de rug. Per bijeenkomst ontmoeten zo´n 40 mensen uit alle geledingen van het grafimediavak elkaar.

Samen met diverse interessante sprekers kijken we naar het vak zoals het er vandaag uitziet en hoe het in de toekomst gaat ontwikkelen. We onderzoeken de eisen die onze klanten straks aan ons zullen stellen. Met de lessen, die we uit het verleden hebben geleerd in ons achterhoofd, zetten we lijnen uit naar de toekomst. Daarbij staat het belang van de werkers in ons vak centraal. Zij moeten antwoord krijgen op vragen als ´wat moet ik kunnen en kennen om mijn toekomstkansen in het grafimediavak te verbeteren?´ en ´hoe kan ik met de meeste kans op succes bezig zijn met mijngrafischetoekomst.nl?´

In de 5 workouts komen drukkers, dtp-ers, commerciële medewerkers, managers/HR/Ondernemers en mensen uit de nabewerking aan bod.

Workout Nabewerking
Maandag 28 januari in Rotterdam met o.a. een rondleiding bij het moderne afwerkbedrijf van Schutter Neroc.

Workout Commercieel medewerkers
Maandag 18 februari 2008 in Amsterdam met de opzienbarende spreker van de verkiezing Commercieel Manager van het Jaar Guido Thys en Johan Visser, directeur van DM Werk(t),

Workout Managers
Donderdag 21 februari 2008 een kijkje in de keuken van Roto Smeets de Boer in Utrecht met Ronald van Rossum en Carin Wormsbecher van Drukkerij Wedding.

Kijk verder op www.mijngrafischetoekomst.nl voor meer details en om je in te schrijven.

---