Gemeente Castricum

Werkbezoek Ondernemend Castricum in Clusius College

`Werk aan de winkel'

Maandag 28 januari zijn betrokkenen en geïnteresseerden welkom bij het werkbezoek van wethouder Christel Portegies in het Clusius College vanaf 18.45 uur. Dit werkbezoek staat in het teken van het vierde thema uit de Economische Visie: "Werkgelegenheid".

Wonen, werken en recreëren

Door intensieve samenwerking met de inwoners van Castricum wil het college de kwaliteit van het wonen, werken en recreëren binnen en direct buiten de gemeentegrenzen verhogen. Aanstaande maandag, tijdens dit vierde werkbezoek Ondernemend Castricum, geeft de werkgroep Werkgelegenheid hierover een presentatie.

Clusius College

Het Clusius College is één van de onderwijsinstellingen die de jonge inwoners van Castricum en omstreken voorbereidt op de arbeidsmarkt van vandaag. De heer Huiberts, directeur van het Clusius College, geeft zijn visie op wat belangrijk is voor de kwaliteit en continuïteit van het onderwijs en welke rol voor de gemeente en de ondernemers daarin is weggelegd.

Arbeidsontwikkelingen bouw

Bouwbedrijf Akerbouw is één van de grote werkgevers in de gemeente Castricum. De heer Beentjes, directeur en eigenaar, zal tijdens dit werkbezoek een presentatie geven over de arbeidsmarktontwikkelingen binnen de bouw.

Programma

18.45 uur Ontvangst

19.00 uur Welkom door Dhr. Wim Huiberts (Clusius College)

19.05 uur Presentatie Wethouder Christel Portegies

19.10 uur Presentatie Dhr. Wim Huiberts (voorzitter werkgroep Werkgelegenheid)

19.25 uur Presentatie Mevr. Irma van Harlingen en mevrouw Marion Huisman (P&O en stagebegeleiding Clusius)

19.35 uur Presentatie Dhr. Henk Beentjes

19.45 uur Rondleiding Clusius College

20.15 uur Gelegenheid tot napraten

Meer informatie

Website www.castricum.nl, onder bestuurlijke informatie, projecten, Economische Visie Castricum.