Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Vrijwilligersspeld voor vrijwilliger van Klaverjasvereniging Varkenoord

Bram van Hemmen reikte de Vrijwilligersspeld uit aan de heer W. de Kruyff van Klaverjasvereniging Varkenoord.

Dagelijks Bestuurder Bram van Hemmen reikte zaterdag 26 januari om 20.30 uur de Vrijwilligersspeld IJsselmonde uit aan de heer W. de Kruyff van Klaverjasvereniging Varkenoord. De uitreiking vond plaats tijdens de jaarlijkse feestavond van de vereniging in het Zaaltje aan de Sportsingel 62.

De heer De Kruyff, die vorig jaar zijn 70ste verjaardag heeft gevierd, is begin deze maand gestopt met zijn vrijwilligerswerk als 1e penningmeester van Klaverjasvereniging Varkenoord. Hij is 53 jaar lid van genoemde vereniging, waarvan 35 jaar in de functie van 1e penningmeester.

De heer De Kruyff is een echte duizendpoot. Naast zijn werk als penningmeester was hij ook actief tijdens de wekelijkse klaverjasavonden en zorgde hij samen met zijn vrouw voor de hapjes en drankjes tijdens feestavonden en was hij actief bij de Bingoavonden (prijzen inkopen, bingo draaien).

De heer De Kruyff is geen onbekende in Sportdorp, hij was namelijk ook 10 jaar voorzitter van Het Zaaltje. Daar organiseerde hij samen met zijn vrouw gezellige middagen die heel goed werden bezocht. Hij blijft echter wel betrokken bij zijn klaverjasvereniging zolang hij kan, want het organiseren zit hem nu eenmaal in het bloed. Dit wordt enorm gewaardeerd door de vereniging.

De heer De Kruyff werd welverdiend in het zonnetje gezet door de klaverjasvereniging en door de deelgemeente met de Vrijwilligersspeld IJsselmonde.