Ingezonden persbericht


Persbericht

Morningstar Systems implementeert CRM-oplossing InterAction bij Noors advocatenkantoor

Meerssen, 28 januari 2008 - Morningstar Systems, specialist op het gebied van Context Management en Enterprise Content Management, is door het vooraanstaande Noorse advocatenkantoor Wiersholm geselecteerd voor de implementatie van de CRM-oplossing InterAction. Wiersholm verwacht dat InterAction het kantoor in staat zal stellen de kwaliteit van de interactie met zakelijke relaties verder te verhogen.

De samenwerking tussen Morningstar Systems en Wiersholm vond zijn oorsprong in het voorjaar van 2007, toen Wiersholm de document management oplossing WorkSite kocht bij Morningstar. Het advocatenkantoor is bezig het totale IT-platform te veranderen en zocht daarom ook naar betere mogelijkheden om de contactdetails op te slaan en terug te vinden. De zoektocht naar de juiste applicatie leverde verschillende alternatieven op, waaronder Microsoft CRM. Wiersholm koos uiteindelijk voor InterAction omdat die oplossing de beste functionaliteit bood. Bovendien had men tijdens het WorkSite-project positieve ervaringen opgedaan met Morningstar Systems en was dat bedrijf in staat om ook dit project te realiseren binnen het tijdschema en met de kwaliteit die Wiersholm voor ogen stond.

InterAction verzamelt verspreide gegevens als klantprofielen, dossiers, aantekeningen en activiteiten en transformeert deze informatie naar de Relationhip Intelligence die een advocatenkantoor nodig heeft bij het maken van kritische bedrijfsbesluiten. Wiersholm verwacht dat het gebruik van InterAction zal resulteren in een betere structurering van processen en een verhoging van de kwaliteit, zowel van de inrichting van de database als van de manier waarop het kantoor communiceert met zijn bedrijfsrelaties.

Christine Liaeker, Marketing Manager bij Wiersholm: "Wij begrijpen dat InterAction slechts een middel is voor ons kantoor en dat we er actief mee aan de slag moeten om de toepassing tot een succes te maken. We hebben hoge verwachtingen, zowel van InterAction als van onszelf, en zijn dan ook bereid er de nodige tijd en energie in te investeren. De oplossing wordt door veel vooraanstaande advocatenkantoren gebruikt en is ontwikkeld met de focus op gebruiksgemak voor de eindgebruiker. Onze ervaring tijdens het WorkSite project geeft ons voldoende vertrouwen dat de samenwerking met Morningstar Systems ook in dit CRM-project zeer succesvol zal zijn!"

René Beulen, sales manager bij Morningstar Systems: "Het feit dat Wiersholm ons geselecteerd heeft voor dit CRM-project onderstreept onze goede relatie en wederzijds vertrouwen. Als vooraanstaand leverancier in de professionele dienstensector in de Benelux weten we hoe een advocatenkantoor functioneert. Die kennis passen we toe binnen al onze projecten in de advocatuur. Onze benadering is succesvol gebleken tijdens de implementatie van WorkSite bij Wiersholm en zal dat zonder twijfel opnieuw zijn in dit InterAction project."

Morningstar Systems - Kruisstraat 1 - 6231 LJ Meerssen - Tel: 043 408 6600 - Fax : 043 408 6609 - e-mail: info@morningstarsystems.nl, internet: www.morningstarsystems.nl

Over Morningstar Systems
Morningstar Systems, onderdeel van I.R.I.S. Group, is specialist op het gebied van Context Management en Enterprise Content Management. Morningstar is gericht op het verbeteren van informatie-intensieve processen binnen en tussen bedrijven. Centraal daarbij staat de samenhang tussen gestructureerde gegevensbronnen (databases, applicaties) en ongestructureerde gegevensbronnen (e-mail, tekstdocumenten, presentaties enzovoort). Morningstar ontwikkelde een aantal implementatiemethoden en technieken die hebben geleid tot een nieuwe expertise aangeduid als 'Context Management'. Ter ondersteuning daarvan levert het bedrijf als gecertificeerd wederverkoper een aantal hoogwaardige toepassingen op het gebied van portalbouw, documentbeheer, klantbeheer, alsmede records-, workflow- en kennismanagement. Morningstar Systems is een vooraanstaand leverancier voor de advocatuur en heeft verder klanten in de sectoren petrochemie, farmachemie en financiële dienstverlening. Morningstar Systems is opgericht in 1996 en heeft vestigingen in Meerssen (hoofdkantoor), Amstelveen en Londen (UK). Meer informatie: www.morningstarsystems.nl

About Wiersholm
Wiersholm is one of the largest law firms in Norway with 125 lawyers, located in one office in the Norwegian capital Oslo. The firm provides legal assistance within all relevant areas of commercial law, and is considered leading within all areas. Half of the business is of international character. The clients include major businesses in practically all industries/sectors, including the public sector. Wiersholm has a long-lasting relationship with most of the major companies listed on the Oslo Stock Exchange (OSE) as well as other national and international companies. The firms focus towards providing legal assistance based on a detailed understanding of the client in combination with market and business understanding, has in the recent years resulted in the strongest growth among the firms first tier peers. Wiersholms achievements have resulted in continuously high ratings within multiple areas in both international and national ratings, i.e. Chambers, Legal500, IFLR and PLC Which Lawyer? More information; www.wiersholm.no


---

Voor redactionele informatie (Ref.: 0408):
Influx PR - Frieda Zieleman - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 366 3034, e-mail: frieda@influx-pr.com