013 Tilburg

Concert Shantel verplaatst
TILBURG, 25 JANUARI 2008
De populaire balkanbeats-DJ Shantel moet binnenkort worden geopereerd. Daarom wordt de Fiesta Mundial met Shantel & Bucovina Club Orkestar verzet van woensdag 13 februari naar maandag 12 mei (pinkstermaandag). Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Mocht je op de nieuwe datum zijn verhinderd dan kun je de kaarten inleveren waar ze zijn gekocht.

Nits verrast met Doing The Dishes

TILBURG, 25 JANUARI 2008
Dat The Nits het synoniem zijn voor een kwaliteit bewijzen hun albums wel. Uiteraard gaat dat ook dit keer weer op voor het splinternieuwe 'Doing The Dishes'. Wel verrassend is dat het trio dit keer ook lekker durft te rocken en de scherpe kanten van de new wave opzoeken. Hoe het album tot stand is gekomen en waarom the Nits graag de volumepedaal intrappen kun je nalezen op de speciale blog:
http://nitsmusic.blogspot.com . Aanstaande vrijdag 1 februari treden Stips, Hofstede en Kloet in onze Dommelsch Zaal op. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze show.

Voicst en Gram unplugged bij Sounds

TILBURG, 28 JANUARI 2008
Om alvast op smaak te komen en gelijk het uitstekende album van Voicst aan te schaffen, kun je Voicst en Gram kort live horen en zien in cd-speciaalzaak (met een platenafdeling) Sounds te Tilburg. Ze spelen tussen 16.00 uur en 16.45 uur en diezelfde avond, donderdag 31 januari, in 013. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor die show. Sounds vindt in de Nieuwlandstraat 33.

013 web wint Agendainfo Award
TILBURG, 16 JANUARI 2008
Onze website, juist, die je nu aan het lezen bent, is in de prijzen gevallen. Meer dan 16.000 bezoekers van de websites Festivalinfo/Agendainfo stemden op een klein aantal genomineerde sites en 013 won.
De Agendainfo Awards zijn vernoemd naar Agendainfo.nl, de community bij Festivalinfo.nl en Podiuminfo.nl. Tienduizenden leden houden op Agendainfo bij welke concerten en festivals ze bezoeken. Verder laten ze zich waarschuwen als hun favoriete artiesten in Nederland of België komen spelen. Bij de Agendainfo Awards is er geen sprake van een jury of vriendjespolitiek. De bezoekers van de sites hebben volledig democratisch hun stem laten gelden. Eerst in een nominatieronde, en daarna in een eindronde waarin uit de acht meest genomineerde concerten, festivals en/of artiesten gekozen kon worden. De complete uitslag kun je hier bekijken:
www.festivalinfo.nl/news_detail.php?news_id=4417