AutoRai

Idols-finalisten geven concert bij Toyota dealer en rijden Yaris Idols

(1/28/2008)
Idols, de grote talentenshow van RTL, nadert zijn ontknoping. Nog zeven kandidaten streden afgelopen weekend om de felbegeerde titel het nieuwe Idool van 2008 en het daaraan gekoppelde platencontract. In hun strijd krijgen ze nu steun van hun plaatselijke Toyota dealer en rijden ze in een Toyota Yaris Idols.

Het zevental: Neil, Nikki, Tiffany, Charlene, Nathalie, Pauline en Nigel, zijn natuurlijk favoriet bij hun âeigen' dealer. Zij krijgen directe steun in de vorm van een Toyota Yaris Idols. Deze schitterende auto mogen ze de komende hectische weken gebruiken tijdens hun Idols-avontuur. PR-manager Guido Roozekrans van Toyota distributeur Louwman & Parqui reikte samen met de zeven betrokken Toyota dealers afgelopen zaterdag de fraai uitgedoste Toyotaâs Yaris Idols uit tijdens Idols Backstage. Voor de zeven Toyota dealers wordt het de komende weken ook heel spannend, want de twee finalisten gaan straks in âhunâ dealerbedrijf een optreden verzorgen!

De Toyotaâs Yaris Idols van de kandidaten zijn voorzien van stickers met de naam van de dealer en de Idols-finalist die in de auto rijdt. Pauline, afkomstig uit Arnhem, rijdt bijvoorbeeld in een Yaris Idols met âTiemens Arnhem supports Paulineâ op de achterruit van de auto. Neil heeft Louwman Groningen als steunpilaar, Nikki wordt gesteund door Driessen Eindhoven, Charlene door Kooijman Utrecht, Nathalie door De Blaak Rotterdam, Nigel door Louwman Amersfoort en de - inmiddels afgevallen - Tiffany wordt gesteund met een Yaris Idols via Van Dorst Tilburg.

Kaarten te winnen voor liveshows
De Yaris Idols, leverbaar als drie- en vijfdeurs met 1.0 of 1.3 VVT-i liter motor, is standaard voorzien van airco en een radio met CD-speler. Een iPod-pakket is optioneel te verkrijgen zodat geuploade muziek in de auto is af te spelen. Iedereen kan met de aantrekkelijke Yaris Idols rijden: ze staan in heel Nederland klaar voor een proefrit. Met een proefrit zijn kaarten te winnen om zelf één van de liveshows van Idols bij te wonen of de grote finale.

Zaterdag 1 maart is de finale van Idols. De week daaraan voorafgaand toeren de beide finalisten in de Idols-promotiebus door Nederland om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. De beide bussen worden begeleid door de zeven Toyotaâs Yaris Idols. Hoogtepunt is het optreden dat de beide finalisten geven bij een Toyota dealer.